Hurryman komt weer op gang....

 Hurryman had een langzame start na de C-periode. O.a. door een verhuizing, (studio afgebroken en weer opbouwen) extra lange vakantie en een nieuwe baan, leek de muziek een beetje naar de achtergrond te verschuiven. The Covid Years hebben zeker sporen achtergelaten.  Zo was ik ineens niet meer  'in de 50' maar 'over de 60' oeps! Maar 2 jaar nietsdoen? nee dat zeker niet. Ik heb o.a. met soundwizzard Jacco Lenstra een aantal te gekke songs opgenomen, die gemastered werden in Engeland door Dave Formula ( ex-Magazine) Superblij mee.  Door de verhuizing enz. is het uitbrengen vertraagd. Ik beloof beterschap.

 In Januari kwam Jacky O uit op Youtube, binnenkort meer. Volgende week heb ik overleg met een nieuw en vers videoteam voor een clip, deze week zet ik nieuw materiaal op Spotify. De laatste maand 2 gigs gedaan op Eldorado in Groet en de tuinconcerten Sint Pancras. Hoeve Overslot en Alkmaars Eigenste staan in de planning. Hurryman gaat gewoon weer op pad, Als je tips hebt, ik hoor ze graag.

Eldorado Zomerpodium

Reacties