Lonely Day. de nieuwe single is er!

Lonely Day

Nieuw Hurryman nummer! op Spotify & Youtube en...overal!  Dit nummer lag even op de plank te wachten op een mooie clip. Da's nog niet zo eenvoudig, want zelf video's maken is niet mijn sterkste punt en... het kost bijzonder veel tijd. Daarom ging ik vorig jaar op zoek naar een of meerdere videomakers die aan de slag wilden met een van m'n liedjes.  Jammer genoeg ging dit niet zo makkelijk. Behalve een goede vriendin, Martine Bloem, die maakte  een mooie animatie bij  "De Zee en mijn Zusje"  De volgende  " Jacky O"  deed ik weer alleen.  Zo ook "Lonely Day" en wederom opgebouwd uit gevonden beelden.  Het net zit vol met free video footage,  het juiste materiaal is er, maar het juiste vinden kost veel tijd. Daarna is het een soort decoupage, knippen en plakken, timen en 100 keer kijken of het echt wel wat is. Enfin, alhoewel het onderwerp wat aan de donkere kant is, geniet ervan en laat me weten wat je er van vindt. Delen mag! Graag zelfs, het lijkt me mooi als dit nummer wereldwijd reist en op de vreemdste plekken terecht komt. 

Dan is het toch niet zo'n "Lonely Day"  

Enjoy! 

 RobReacties